Bezoek ons op de Country & Christmas Fair in Haarzuilens

Country & Christmas Fair in Haarzuilens

Bezoek ons op de Country & Christmas Fair in Haarzuilens

Van dinsdag 20 t/m zondag 25 november 2018 staan wij weer op de Country & Christmas Fair in Haarzuilens. Deze fair is in 21 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste, mooiste en meest gevarieerde kerstfair van de Benelux! Vanaf het moment dat u door de toegangspoorten loopt ademt u Kerst in fabelachtige sferen. Naast het neerzetten van een sfeervolle ambiance, is het voor de organisatie iedere editie weer van groot belang om haar bezoekers een rijk aanbod aan stands te bieden. Zo wandelt u langs vele unieke stands, ieder met een eigen en uniek aanbod. Met onder andere leuke kerstsnuisterijen, delicatessen, prachtige woonaccessoires, antiek en kunst, mode- en cosmeticaproducten en meer is het aanbod zeer divers te noemen!

Tijdens al dat kerstshoppen verbrand u de nodige energie die natuurlijk weer opgeladen dient te worden. Dit kan bij de velen stands die tal van lekkers bieden. Terwijl u nipt aan een welverdiende kop Gluhwein en de kids een portie oud-Hollandse poffertjes weg werken, genieten jullie van het nodige kerstentertainment. Van klassieke carolsingers, tot swingende bigbands zijn te bewonderen en natuurlijk mag de Kerstman himself niet ontbreken!

Als het koude winterzonnetje achter de horizon is verdwenen, lichten de honderdduizenden kerstlichtjes de Country & Christmas Fair prachtig op; een waar kunstwerk om te aanschouwen. Ook worden de vuurkorven ontstoken, draait de spetterende licht en watershow op volle toeren en zijn de stands tot liefst 22:00 uur geopend om op uw gemak langs te kuieren.

Kortom, de Country & Christmas Fair in Haarzuilens is hét event in Midden-Nederland, om in die o zo heerlijke kerstsfeer te komen, graag tot ziens!

Datum: Dinsdag 20 t/m zondag 25 november 2018
Tijden: Dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur (zondag van 10.00 tot 18.00 uur)
Locatie: Kasteel de Haar
Adres: Kasteellaan 1 – 3455 RR Haarzuilens
Standnummer: 332
Internet: www.countrychristmasfair.nl
Facebook Event: Check uzelf in via Facebook

Bekijk ook onze andere evenementen.