Na 3 jaar weer op de Country & Christmas Fair

Na 3 jaar weer op de Country & Christmas Fair

Van dinsdag 22 t/m zondag 27 november 2022 staan we na 3 jaar weer op de Country & Christmas Fair in Haarzuilens. Deze fair is in 24 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste, mooiste en meest gevarieerde kerstfair van de Benelux!

Vanaf het moment dat u door de toegangspoorten loopt ademt u Kerst in fabelachtige sferen. Naast het neerzetten van een sfeervolle ambiance, is het voor de organisatie iedere editie weer van groot belang om haar bezoekers een rijk aanbod aan stands te bieden. Zo wandelt u langs vele unieke stands, ieder met een eigen en uniek aanbod. Met onder andere leuke kerstsnuisterijen, delicatessen, prachtige woonaccessoires, antiek en kunst. Maar ook met mode- en cosmeticaproducten etc is het aanbod zeer divers te noemen!

Tijdens al dat kerstshoppen verbrand u de nodige energie die natuurlijk weer opgeladen dient te worden. Dit kan bij de velen stands die tal van lekkers bieden. Terwijl u nipt aan een welverdiende kop Gluhwein en de kids een portie oud-Hollandse poffertjes weg werken, genieten jullie van het nodige kerstentertainment. Van klassieke carolsingers, tot swingende bigbands zijn te bewonderen en natuurlijk mag de Kerstman himself niet ontbreken!

Als het koude winterzonnetje achter de horizon is verdwenen, lichten de honderdduizenden kerstlichtjes de Country & Christmas Fair prachtig op. Een waar kunstwerk om te aanschouwen. Ook worden de vuurkorven ontstoken en draait de spetterende licht en watershow op volle toeren. De stands zijn tot maar liefst 22:00 uur geopend om op uw gemak langs te kuieren.

Kortom, bezoek ons na 3 jaar weer op de Country & Christmas Fair in Haarzuilens, hét event in Midden-Nederland! En kom in die o zo heerlijke kerstsfeer, graag tot ziens!

Datum: Dinsdag 22 t/m zondag 27 november 2022
Tijden: Dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur (zondag van 10.00 tot 18.00 uur)
Locatie: Kasteel de Haar
Adres: Kasteellaan 1 – 3455 RR Haarzuilens
Standnummer: ???
Internet: www.countrychristmasfair.nl

Bekijk ook onze andere evenementen.