Tijd van samen zijn

Tijd van samen zijn

Lieve interieur-liefhebbers,

We leven momenteel in onzekere tijden. De overheid en het RIVM nemen grote en drastische maatregelen die enorme impact hebben op het dagelijkse leven. Alex Janmaat blijft in deze tijd gefocust op de ‘Tijd van samen zijn’ in ieders interieur. Samen proberen we er het beste van te maken en elkaar positief gestemd te houden en elkaar te helpen waar het kan.

Omdat we nu veelal genoodzaakt zijn om binnen door te brengen, werken we vaker vanuit huis. Sommigen geven hun kinderen les of verzorgen elkaar, waarbij het interieur een belangrijke basis wordt om uzelf prettig te voelen. Wij weten als geen ander hoe u dit kunt bereiken. En hoe u uw dagelijkse leefomgeving zo aangenaam mogelijk kunt maken. Wat dacht u van meer kleur in huis, door middel van mooie lampenkappen, vrolijke kunst of kussens. Mooie decoraties die nét uw woonkamer afmaken, d.m.v. kunstobjecten, vazen, waxinelichten etc. Laat u in onze winkel inspireren door de laatste trends.

Onze maatregelen omtrent het Corona virus

Wij hebben besloten onze winkel open te houden mits de overheid anders beslist. Wel hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Wij houden de richtlijnen van het RIVM zeer strikt in de gaten;
  • Verder houden wij ons strikt aan alle hygiënevoorschriften;
  • Daarnaast is onze winkel ruim genoeg om de 1,5 meter afstand tussen bezoekers te kunnen waarborgen;
  • Bestellingen in onze winkel kunnen per bank worden overgemaakt, of middels een tikkie;
  • Wij zullen de bestellingen gratis thuisbezorgen, mits gepaste afstand wordt genomen bij de ontvangst.

Mocht u verder nog vragen hebben, of heeft u advies nodig over uw interieur? Dan kunt u ons bereiken per telefoon op 0348 56 3422 of per e-mail via info@alexjanmaat.nl.

Op deze manier doen we er alles aan om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen en u als klant optimaal te kunnen verder helpen tijdens de tijd van samen zijn. Tot slot willen wij u hartelijk danken voor uw medewerking en wensen u voor nu een goede gezondheid.

Wij hopen u de komende tijd in onze winkel te mogen verwelkomen, of per e-mail of telefoon van dienst te kunnen zijn.

Alex, Conny & Boy Janmaat

Bekijk ook onze andere updates.