Tijd voor een upgrade van uw thuiskantoor

Tijd voor een upgrade van uw thuiskantoor

Tijd voor een upgrade van uw thuiskantoor

Deze week kwam het weer ter sprake tijdens de persconferentie, we zullen met elkaar weer meer moeten thuiswerken. Uiteraard is dit in veel branches niet mogelijk. Maar wanneer dit van uw werkgever wordt gevraagd, is het fijn dat de thuiswerkplek aangenaam en prettig is om in te werken. Tijd voor een upgrade van uw thuiskantoor.

Kantoorinrichtingen

Wij hebben in 42 jaar al veel (thuis)kantoren sfeervol mogen inrichten. Daardoor hebben we veel kennis opgedaan, voor wat bijvoorbeeld de ideale opbergruimte is. Dit kan een mooie boekenkast zijn of een stoer dressoir. Of wat prettig fungeert als bureau. Moet er iets op maat gemaakt worden, of kan ik ook uit de voeten met een mooie antieke tafel? Denk ook aan voldoende verlichting, kiest u hier voor een hanglamp of juist een bureaulamp of misschien wel allebei. Veel vragen waar wij u in kunnen adviseren.

Denkt u bij het lezen van dit artikel, dit komt me bekend voor. Zet uw idee dan om in een daadwerkelijk plan. Tijd voor een upgrade van uw thuiskantoor. Kom daarom langs in onze zaak en vraag ons naar een persoonlijk advies op maat.

Lees hier ook onze andere interieur-updates.